Laatste nieuws

 

Samenwerking

24-04-2021

Door nieuwe samenwerking met Us Twadde Hus in Lippenhuizen is het werkgebied na Drenthe en Groningen nu ook uitgebreid naar Friesland!

Let op!! Het telefoonnummer is gewijzigd in 0683428248. Mocht er niet opgenomen worden spreek dan de voicemail in en u wordt zo snel mogelijk terug gebeld. U kunt ook het contactformulier invullen onder het kopje contact in het menu. Dan nemen we zo snel mogelijk met u contact op.

Instagram

28-06-2020

Ja het is zover. Ook Mimosa moet er aan geloven. Vanaf vandaag is Mimosa ook te volgen op Instagram!! Even zoeken op Mimosa coaching.

drukte

24-04-2018

Omdat het momenteel erg druk is ben ik lastig telefonisch bereikbaar. Ik raad u het contactformulier te gebruiken. Deze kunt u vinden onder het kopje contact. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom Mimosa?

28-10-2017

De Mimosa is een vlinderstruik. Deze heeft de symbolische betekenis van bescherming, liefde en vertrouwen. Omdat deze omschrijving goed past bij de manier waarop ik werk en leef was de keuze voor een naam snel gemaakt. Erg trots ben ik op mijn dochter van 14 (met autisme) die voor mij het logo ontworpen en gemaakt heeft. Een prachtige vlinder...

Spannend! 25 september is het zover! Dan is het officieel en opent Mimosa Kindercoaching en Advies!